ARC17 AWARDS: INHOUD, INSPIRATIE & NETWERKEN


ARC is een initiatief van de Architect in samenwerking met partners. Met ARC streeft de Architect ernaar om het ontwerpvak in de volle breedte te promoten voor een groot publiek en vernieuwing zichtbaar te maken.

Het jaarlijks terugkerende evenement biedt een platform aan ondernemende en innovatieve architecten, interieurarchitecten en productontwerpers. Er is ruimte voor gerenommeerde bureaus, maar ook voor jonge professionals en verrassende samenwerkingsverbanden.

De ARC Awards zijn de meest gewaardeerde architectuurprijzen van Nederland. De jaarlijkse uitgereikte Awards belichten het allerbeste werk in de categorieën architectuur, interieur, meubel, detail, innovatie, jong talent en oeuvre.
Op het feestelijke evenement is een selectief gezelschap uit de architectuurbranche aanwezig. In totaal is er plaats voor zo’n 350 personen.


DATUM
30 november 2017

LOCATIE
Kauwgomballenfabriek | Amsterdam

 

Is uw interesse gewekt?
Neem voor de mogelijkheden contact op met: Maciek Piasecki | M: 06-13858030 | @: maciekpiasecki@vakmedianet.nl

Impressie ARC16 Kurhaus Scheveningen


Persbericht - Nominaties ARC17
Persbericht - Nominaties ARC17 Architectuur Award bekend gemaakt
Persbericht
Persbericht - Aanmelding ARC Awards 2017 geopend
Persbericht
ARC17 logo
ARC17 Deelnemer

Bij dit feestelijke netwerkevent aanwezig zijn?

Op 30 november 2017 is de feestelijke uitreiking van de ARC17 Awards in de Kauwgomballenfabriek te Amsterdam. Wil je bij dit feestelijke netwerkevent aanwezig zijn?

Uw eigen tafel
U heeft de beschikking over een tafel voor 10 personen.
Vul het formulier in en wij nemen contact met u op!

Binnenkort komen losse tickets beschikbaar.

Partners

Sponsoren

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.