SV Collection, ANDERS WERKEN

Toonaangevend. Nadenkend. Samenwerkend. Dat is SV Collection

Onze collectie: Stua, Prooff, Sellex, Wagner, Unifor, Verpan, Iduna en Citterio. Trots zijn wij om deze mooie designmerken exclusief in Nederland te vertegenwoordigen. Ze blinken uit in vormgeving, stijl, functionaliteit, comfort en duurzaamheid. Ieder merk met zijn eigen signatuur.

Elke ruimte verdient slimme mensgerichte interieurproducten. Passend in de ruimtes waar wordt gewerkt, waar inspiratie wordt opgedaan of waar men elkaar ontmoet. Je prettig voelen in je werkomgeving. Niet standaard maar anders, daarin maakt SV Collection graag het verschil. Naast kantoren kom je onze collecties tegen bij universiteiten, zorgcentra, restaurants, musea, hotels en bibliotheken.

Inspireren met design en toewijding

De experts van SV Collection met typische Rotterdamse mentaliteit gaan de uitdaging aan om samen met architect, consultant, dealer en eindgebruiker de juiste interieuroplossing te vinden.
Met een uniek aanbod van design furniture die de ruimte transformeert, mensen inspireert en samenwerken stimuleert.


 


      
                        
 
                                       
  
                       
      
SV Collection
Terbregse Rechter Rottekade 137
3055 XC Rotterdam

T +31 (0)10-2112050
E info@sv.nl

www.sv.nl
instagram
linkedIn

Partners

Sponsoren

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.