Gira
voor moderne systematische gebouwentechniek die wonen comfortabeler, veiliger en energiezuiniger maakt.
Hiervoor biedt Gira intelligente functies en gebruiksvriendelijke apparaten voor een eenvoudige en gemakkelijke aansturing van de verlichting, verwarming en jaloezieën alsook van deurcommunicatie-, multimedia- en veiligheidssystemen. De bekroonde schakelaarprogramma's met veeleisende designs vormen het perfecte kader voor het integreren van diverse oplossingen.

Gira ontwikkelt en produceert systemen en producten die qua techniek en design grensverleggend zijn. Dat wordt ook erkend door de jury's van zowel nationale als internationale prijsvragen: Gira en producten van Gira zijn en worden steeds weer bekroond met designonderscheidingen.

Het heldere, minimalistische design van het schakelaarprogramma Gira E2 heeft een nieuwe glans gekregen. Nieuwe afdekramen en basiselementen in edelstaal vullen het programma van het System 55 vanaf nu aan met een populaire materiaalklassieker in de binnenhuisarchitectuur. Naast de gebruikelijke inbouwmontage biedt Gira E2 nu ook de mogelijkheid om het schakelaarprogramma in alle ­varianten 3 mm vlak op de wand te installeren.

          

Gira Giersiepen GmbH & Co. KG
Elektro-Installations-Systeme
Industriegebiet Mermbach, Dahlienstraße
42477 Radevormwald
Deutschland

Tel +49 2195 602-757
Fax +49 2195 602-6802

Intelligent building technology by Gira
www.gira.nl
www.gira.com

Mandatory Disclosure Statements
www.gira.imprint.com

Partners

Sponsoren

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.