ARC18 Architectuur Award

                 

 


                 

Een initiatief van Tarkett en de Architect


De ARC18 Architectuur Award wordt toegekend aan recent gerealiseerde projecten die hoge prestaties op het gebied van duurzaamheid in de ruimste zin van het woord op innovatieve wijze combineren met een verrassende architectuur.
Doel van de prijs is duurzaamheid te promoten als integraal onderdeel van het ontwerp. Gezocht wordt naar projecten die innovatief zijn op de terreinen van energie, materialen en techniek, die nieuwe normen zetten voor commercieel vastgoed, woningbouw en publieke voorzieningen of die stedelijke en / of ecologische problemen oplossen.

Winnaar in 2017
Rijnstraat 8 in Den Haag door OMA >

Wanneer kun je meedoen

Iedere ontwerper, afgestudeerd aan een erkende architectuuropleiding, kan meedingen naar deze prijs door het insturen van een of meer projecten. Inzendingen moeten betrekking hebben op gebouwen die zijn opgeleverd tussen 1 augustus 2017 en 31 juli 2018. De ingezonden projecten zijn gelegen in Nederland of Vlaanderen.

Wat wordt van je gevraagd

De inzending

  • bestaat naast een korte toelichting uit enkele beelden.
  • gaat vergezeld van een documentatie (PDF) waarin de aard van de opgave, het programma van eisen, de aanpak en de eventuele samenwerking met andere partijen worden beschreven.
  • dient in woord, beeld en tekeningen een goede indruk te geven van het gerealiseerde project (organisatie, materialisatie, detaillering, opstanden).

Per project kan een documentatie van maximaal 10 pagina’s worden ingezonden.


Inzendingen 2018
Bekijk de inzendingen voor ARC18 Architectuur >


Hoe kun je inzenden?

Deelnemers kunnen zich voor 1 september 2018 aanmelden via het inschrijfformulier dat je hier vindt: www.dearchitect.nl/plaats-project. Daar kan tevens de documentatie (PDF) van het project worden geüpload. Deelname is gratis.

Voor vragen kun je contact opnemen met de secretaris van de jury, Harm Tilman (hoofdredacteur de Architect), telefonisch +31 6 222 40 855; of via harmtilman@vakmedianet.nl.

 

PROJECT INZENDEN >

Partners

Sponsoren

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.