Een initiatief van de Architect


Welke veelbelovende jonge architect wint de ARC17 Jong Talent Award? Ken jij in de architectuur (aan bureau- of opdrachtgeverzijde) een jonge architect met veel enthousiasme, durf én een vernieuwende visie? Iemand die het naar jouw idee helemaal gaat maken? Meld hem of haar dan aan voor de ARC17 Jong Talent Award.

De ARC17 Jong talent Award wordt jaarlijks uitgereikt aan een veelbelovende jonge ontwerper onder de 35 jaar, met een vernieuwende visie op vakgebied, samenleving en ontwerp, én met een buitengewone bijdrage aan het beroep in de eerste fase van hun architectonische carrière.                  

Gert Kwekkeboom, Milad Pallesh, Elsbeth Ronner, Chantal Schoenmakers en Raoul Vleugels zijn genomineerd voor de ARC17 Jong Talent Award.
De prijs is bedoeld voor een jonge ontwerper met een oorspronkelijke visie op het vakgebied en een buitengewone bijdrage aan de professie in de eerste fase van de architectonische carrière.

Lees meer over de genomineerden >


 

TOELICHTING

De winnaar van de ARC17 Jong Talent Award:

  • is enthousiast en toont lef;
  • denkt 'out of the box',
  • komt met creatieve oplossingen om het vakgebied van architectuur verder te helpen;
  • heeft een vernieuwende visie op de rol van architectuur in de samenleving;
  • kan uitstekend communiceren over zijn of haar werk;
  • is als ontwerper werkzaam in de architectuur, aan bureau- of opdrachtgeverzijde
  • leeftijd tot 35 jaar

 

JURY

De jury van ARC17 Jong Talent Award bestaat uit:

Reimar von Meding, KAW- voorzitter
Job Floris, Monadnock
Alijd van Doorn, ABT
Koj Koning, Woonbedrijf Eindhoven
Marieke Giele, de Architect - secretaris

Deadline: vrijdag 1 september 2017

WINNAAR ARC16 JONG TALENT AWARD
Chris Collaris

Aanmelden reservelijst ARC17

Wegens overweldigende belangstelling is het maximum aantal beschikbare plaatsen voor ARC17 bereikt. We plaatsen je naam op de reservelijst. Zodra er een plaats beschikbaar komt, laten we je het direct weten.

Aanmelden reservelijst ARC17

WIE KAN ER MEEDOEN

De redactie van de Architect nodigt architecten en opdrachtgevers uit om hun helden van morgen aan te melden. Jonge Talenten kunnen ook zichzelf aanmelden onder vermelding van een of meerdere referenties.
Iedere ontwerper die op 1 september 2017 35 jaar of jonger is, kan meedingen naar de prijs. Voorwaarde is dat je afgestudeerd bent aan een erkende ontwerpopleiding.

NOMINATIE

Uit alle in inzendingen selecteert de redactie vijf kandidaten. Deze stellen zich vervolgens voor via een video van max 1 minuut waarin zij vertellen over hun mijlpalen en verwachtingen voor de toekomst. De video's zullen worden gepubliceerd op de website van de Architect.

De genomineerden worden op 29 september 2017 uitgenodigd voor een gesprek met de jury. Op basis van dit gesprek, de video en hun portfolio wijst de jury de winnaar van de Jong Talent Award aan. De winnaar wordt op 30 november tijdens de ARC17 Award Show in Amsterdam bekend gemaakt.

VRAGEN

Voor vragen kun je contact opnemen met de secretaris van de jury, Marieke Giele (redactie de Architect), telefonisch 088-5840758 of via mariekegiele@vakmedianet.nl.

Partners

Sponsoren

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.